Produkty pro dobírka na účet (7)

Hygienický Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Průmyslový papír

Hygienický Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Průmyslový papír

Hygienický Indus. CLIPPER 105m. ECO M75 - Průmyslový papír Kvalita: Recyklovaná tkanina Jedn./Balení: 1 Jedn./Obal: 1 Jedn./Paleta: 45 Listy: Dvojitý list Výška role: 0.087 (±5%) Délka role (m): 104.882 (±5%) Vlnění: ANO Popis balení: Sáček s 18 rolemi hygienického papíru
Kompletní aditivum curados 049

Kompletní aditivum curados 049

Směs aditiv a pomocných produktů pro použití v uzenářství, určená k výrobě masných výrobků, ať už sušených (včetně doby zrání kratší než 30 dní) nebo tepelně upravených. Používá se jako doplněk v receptech, které přidávají sůl a koření. V ostatních případech je třeba zkontrolovat, že součet aditiv nepřekročí maximální legální limity povolené pro vyrobené uzeniny. Formát: krabice 6 kg
Todoperito - Nejvýznamnější adresář soudních znalců ve Španělsku

Todoperito - Nejvýznamnější adresář soudních znalců ve Španělsku

Jsme nejvýznamnější adresář soudních znalců ve Španělsku. Na našich webových stránkách naleznete soudní znalce a odhadce s bohatou profesní historií zapsané v seznamech soudů po celé zemi. Na TodoPerito.es najdete všechny specializace soudního znalectví: lékařské znalce, psychologické znalce, chemické znalce, průmyslové znalce, inženýrské znalce, odhadce šperků, odhadce umění, architektonické znalce, agronomické znalce, znalce pojištění, sociální znalce a mnoho dalších specializací. Znalci zapsaní v našem adresáři mají vzdělání, které zákon vyžaduje, a disponují rozsáhlými zkušenostmi s vydáváním oficiálních posudků a jejich obhajobou před soudy.
Fepa - Polyartikulovaný

Fepa - Polyartikulovaný

Nutrienty pro klouby. Gluconát manganatý, standardizovaný extrakt z kurkumy (Curcuma longa L., kořen), protispékavé látky (stearát hořečnatý, oxid křemičitý), celulózová kapsle. SLOŽENÍ: Extrakt z MUJŠÍHO (MOLUSK) zeleného rtu (Perna canaliculus), sulfát. ZPŮSOB POUŽITÍ: užívejte 1 kapsli denně s velkým sklenicí vody. POUŽITÍ: uchovávejte na chladném a suchém místě.
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Směs aditiv, koření a bylinek pro výrobu tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "Salchichón" nebo "Chorizo blanco" v kvalitě "Extra", vyrobeného pomalými zrajícími technikami (teplota 6 až 12 °C a počáteční vlhkost 78 až 86 %). Formát: sáček 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Směs aditiv, koření a bylinek, určená pro masný průmysl, k výrobě tepelně zpracovaného masného produktu nazývaného "Morcilla". Formát: sáček 5 kg
Chorizo blanco criollo 120

Chorizo blanco criollo 120

Směs aditiv, koření a dochucovadel, určená pro masné výrobky, k výrobě tepelně neupraveného masného produktu nazývaného "chorizo blanco" nebo "longaniza blanca", zrajícího tradičními metodami po dobu alespoň 30 dní. Formát: balení 160g, sáček 4kg